Consell consultiu de la FIC. Segon semestre del 2013

                  Consell consultiu de la FIC




El passat diumenge dia 17 de novembre, la Federació Islàmica Catalana FIC va celebrar el seu consell consultiu del segon semestre del 2013 a Vilafranca del Penedès on van assistir diferents entitats de tot el territori Català.
 



Entre les eines més singulars  en el treball de la FIC es la formació. Per aquest motiu es va organitzar una jornada de formació en dues sessions la primera dirigida als membres de  juntes i la segona pel desenvolupament del rol social de les comunitats. 

 


Per la tarda s’ha celebrat el Consell Consultiu de la FIC en el qual es van debatre projectes i propostes de futur  i es va elaborar el programa de la federació pel 2014,  que se sotmetran a vot en la pròxima Assemblea General Ordinària, el màxim òrgan de la FIC, i que hauria d'aprovar.  




Tots els assistents van sortir amb  ànims de treballar  renovats i amb el compromís de transmetre l’esperit i els objectius del treball i el bon bagatge adquirits als seus respectives comunitats locals.
   

 

مجلس شورى الفدرالية الإسلامية الكتلانية

يوم الأحد 17 نوفمبر عقدت الفدرالية الإسلامية الكتلانية مجلس الشورى للموسم الثاني من السنة بمدينة فيلا فرانكة دي البنديس حيث حضر ممثلون عن الجمعيات الدينية من جميع أنحاء التراب الكتلاني.

كعادتها تحرص الفدرالية على الكفاءة و الجودة في الأداء نظمت في الفترة الصباحية يوما تكوينيا من حصتين˛ الأولى خصصت لأعضاء المكاتب المسيرة و الثانية للتحسيس بالدور الإجتماعي  للمساجد.

و في المساء عقد مجلس الشورى و الذي ناقش و صادق على مواضيع و برامج ستطرح للتصويت في الجمع العام المقبل أعلى هيئة في هيكل الفدرالية، الذي سيقرر المصادقة على هذه القرارات   أو سيطلب إعادة النظر فيها.

في الختام خرج الجميع متعهدين على الحرص على العمل الجاد و التواجد الفعال داخل المجتمع.