La Federació Islàmica de Catalunya “FIC” participa a Madrid al congres nacional i a l’assemblea general de la FEERI



La Federació Islàmica de Catalunya “FIC” participa a Madrid al congres nacional i a l’assemblea general de la FEERI


El passat cap de setmana 31 de maig i 1 del juny la Federació Islàmica de Catalunya “FIC” representada per la seva Junta Directiva i mes de 2/3 de les seves entitats va participar al congres nacional i a l’assemblea general de la Fderacion Española de Entidades Religiosas Islámicas FEERI.

Es va elegir la nova directiva de la FEERI on esta representada la FIC en la persona del president de la nostra Federació ocupant el càrrec de tresorer i delegat de la FEERI a Catalunya.

Recordem que l’any passat es va signar un conveni de col·laboració entre ambos que permet a la FEERI la representació de la FIC a nivell nacional i a la FIC la representació de la FEERI a Catalunya.
 


شاركت الفدرالية الإسلامية بكطلونيا ـ فيك ـ ممثلة في شخص مكتبها المسير و أكثر من ثلثي الجمعيات المنضوية تحتها، يومي 31 مايو و 1 يونيو بمدينة مدريد في المؤتمر الوطني و الجمع العام للفدرالية الإسبانية للهيئات الدينية الإسلامية ـ فييري ـ حيث تم انتخاب 
مكتبا مسيرا جديدا مثلت فيه الفدرالية الإسلامية بكطلونيا بشخص رئيسها كمقتصد لفييري و ممثلا لها في الإقليم الكطلاني.


للتذكير فإنه في السنة الفارطة تم إبرام اتفاقية تعاون بين الفدراليتين يسمح لفييري أن تمثل فيك وطنيا على أن تمثل هذه الأخيرة الأولى في كطلونيا